Bu Tarz Benim 1 Kasım Kim Elendi?

23:49 |
Show TV'de yayınlanan "Bu Tarz Benim" yarışma programında heyecan giderek artıyor. Her hafta bir yarışmacının elendiği "Bu Tarz Benim" yarışmasında 1 Kasım 2014 Cumartesi gecesi, eleme gecesinde kim elendi? 


"Bu Tarz Benim" yarışması sosyal medyada oldukça ses getiren bir yarışma oldu. Ayrıca yarışmacıların da büyük bir hayran kitlesi oluşmuş durumda. Her hafta yaşanan polemikler "Bu Tarz Benim" yarışmasının daha da ses getirmesine sebep oluyor. "Bu Tarz Benim" yarışmacıları arasındaki rekabet giderek artıyor.

Büyük ödüle ulaşmak için birbirlerini elemeye çalışan yarışmacılardan bakalım Cumartesi gecesi hangi yarışmacı "Bu Tarz Benim" yarışmasına veda edecek?

Cumartesi gecesi saat 23.15 Show TV ekranlarında yayınlanacak olan "Bu Tarz Benim" Eleme Gecesinde bir yarışmacı "Bu Tarz Benim" yarışmasına ve büyük ödüle veda edecek.

1 Kasım 2014 Cumartesi günü "Bu Tarz Benim" yarışmasına veda eden yarışmacı kim oldu?

Bu Tarz Benim 7. Hafta Elenen Yarışmacı : 


bu tarz benim, bu tarz benim kim elendi, 1 kasım bu tarz benim kim elendi, magazin, bu tarz benim 1 kasım kim elendi, eleme gecesi, bu tarz benim elenen kim oldu, show tv, bu tarz benim elenen kim 1 kasım, bu tarz benim kim gitti, bu tarz benim bu hafta kim elendi,  
Read more…

TEOG Ortak Sınav Kılavuzu Yayınlandı

23:28 |
MEB, 8. sınıf öğrencilerinin gireceği TEOG sınavları için kılavuzu yayınladı. TEOG sınavı kılavuzu yayınlandı. 


Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sistemi kapsamında 8. sınıf öğrencilerinin gireceği merkezi ortak sınavlar ile ilgili kılavuzu yayınladı.  TEOG ortak sınavlar ile ilgili bilgiler veren "2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Ortaöğretime Geçiş Ortak Sınavları e-Kılavuzu" MEB'in resmi internet sitesinde yayınlandı.

TEOG Ortak Sınavlar kılavuzuna http://www.meb.gov.tr ve http://oges.meb.gov.tr adreslerinden ulaşabilirsiniz. 

Kılavuza göre 8. sınıf öğrencileri 1. dönem ortak sınavlara 26-27 Kasım 2014 tarihinde, mazeret sınavlarına 13-14 Aralık 2014 tarihlerinde girecekler. 8. sınıf öğrencileri 2. dönem ortak sınavlara ise 29-30 Nisan 2015 tarihinde, mazeret sınavlarına ise 16-17 Mayıs 2015 tarihinde gireceklerdir.


8’inci sınıf öğrencileri, ortak sınavlara girmek için ücret yatırmayacak. e-okul sistemine kayıtlı 8’inci sınıf öğrencileri ortak sınavlara girmek için başvuru yapmayacak. 8’inci sınıf öğrencileri 2015 yılı PYBS’ye ayrıca girmeyecek ve parasız yatılılık veya bursluluk hakkından yararlanmak isteyen 8’inci sınıf öğrencilerinin başvuruları, 2015 yılı PYBS kılavuzunda belirtilen tarihlerde öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlükleri tarafından e-okul sistemi üzerinden yapılacak. Açık öğretim ortaokulu öğrencilerinin başvuru işlemleri Açık Öğretim Ortaokulu Müdürlüğü tarafından takip edilecek.

Teog, ortak sınavlar ne zaman? teog kılavuzu, kılavuz indir, ortak sınav başvuruları, e-okul, meb, oges, 1. dönem ortak sınav tarihleri, 2. dönem ortak sınav tarihleri, ortak sınavlar kılavuzu, 

2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Ortaöğretime Geçiş Ortak Sınavları e-Kılavuzu için tıklayın >>>
Read more…

KYK Burs ve Öğrenim Kredisi Başvuruları Başladı

22:39 |
KYK BURS VE ÖĞRENİM KREDİSİ BAŞVURULARI BAŞLADI.

KYK burs ve öğrenim kredisi başvuruları başladı. KYK tarafından üniversite öğrencilerine sağlanan burs ve öğrenim kredisi başvuruları başladı. KYK Burs ve Öğrenim Kredisi Başvuruları hakkında Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumundan yapılan açıklama haberimizin devamında...

KYK, burs başvurusu, öğrenim kredisi başvurusu, kredi yurtlar kurumu, öğrenim kredisine nasıl başvurulur?, Öğrenim kredisi başvurusu için gerekli evraklar nelerdir? KYK burs başvuru süreleri, KYK öğrenim kredisi başvuru süreleri, öğrenim kredisi başvuruları ne zaman sona eriyor? öğrenim kredisi yorumları, 

KYK Burs ve Öğrenim Kredisi başvurusu yapmak isteyen üniversite öğrencileri aşağıdaki açıklamaları dikkatlice okumalı ve burs ve öğrenim kredisi için gerekli belgelerini hazırlayarak ilgili KYK müdürlüklerine başvurularını yapmalıdırlar.

KYK Burs ve Öğrenim Kredisi Başvuruları için KYK'dan yapılan yazılı açıklama: 


T.C.

GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI
YÜKSEK ÖĞRENİM KREDİ VE YURTLAR KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

ÖNLİSANS / LİSANS, ÖZEL YETENEK, MASTER, DOKTORA, EK KONTENJAN ÖĞRENCİLERİ İÇİN 
BURS VE ÖĞRENİM KREDİSİ BAŞVURUSU
ÖNEMLİ UYARI
BAŞVURUNUZU YAPMADAN ÖNCE AŞAĞIDAKİ AÇIKLAMALARI MUTLAKA OKUYUNUZ.
BURS NEDİR?
Yurt içinde ve dışında yükseköğrenim gören başarılı ve ihtiyaç sahibi öğrencilere karşılıksız verilen paradır.
ÖĞRENİM KREDİSİ NEDİR?
Yurt içinde ve dışında yükseköğrenim yapan Türk gençlerini maddi yönden desteklemek, sosyal ve kültürel gelişmelerini kolaylaştırmak amacıyla devam ettikleri yükseköğretim kurumlarının normal öğrenim süresince verilen, zorunlu hizmet yükümlülüğü bulunmayan borç paradır.
Öğrenim kredisi borcu, öğrenciye normal öğrenim süresince verilen miktarlara Türkiye İstatistik Kurumu Yurt İçi Üretici Fiyat (Yİ-ÜFE) Endeksindeki artışlar uygulanarak hesaplanacak miktarın ilave edilmesi ile tespit edilir.
ÖNCELİKLİ ÖĞRENCİLER
Önceliklere ait belgelerin (Şehitlik ve Gazilik Belgesi, Sağlık Kurulu Raporu, Milli Futbolcu Belgesi, Terörle Mücadeleden Dolayı Köyleri Boşaltılanlara Ait Belge) 24 Kasım 2014 tarihine kadar Kurumumuza gelmiş olması gerekmektedir.
ÖNCELİKLİ ÖĞRENCİLERİSTENEN BELGELER
1Şehit veya Gazi çocuklarıİlgili kurumdan alınacak belge
2Sağlık Kurulu Raporu ile %40 ve üzerinde engelli olduğu tespit edilen öğrencilerSağlık Kurulu Raporu
3Anne babası ölmüş olanlarT.C. İçişleri Bakanlığı MERNİS sisteminden teyit edilmektedir.
4Lise ve dengi öğrenimlerini Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı yetiştirme yurtlarında barınarak tamamlayanlarT.C. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığından teyit edilmektedir.
5Lise ve dengi öğrenimlerini Darüşşafaka Lisesinde tamamlayanlarDarüşşafaka kurumundan teyit edilmektedir.
612/05/2011 tarihli ve 27932 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan “Milli Sporcu Belgesi Verilmesi Hakkında Yönetmelik” hükümlerine göre “Milli Sporcu Belgesi” almış yüksek öğretim öğrencilerinden Spor Genel Müdürlüğü tarafından milliliği teyit edilen öğrencilere aylık burs tutarı kadar (Doping yaptığı ilgili Kurum tarafından bildirilenler hariç)T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığından alınacak belge, Milli Futbolcular için Futbol Federasyonundan alınacak belge
712/04/1991 tarihli ve 20843 sayılı Mükerrer Resmi Gazetede yayımlanan 3713 sayılı Terörle Mücadele Kanununun 21 nci maddesi (ı) bendi; “Terörle mücadeleden dolayı köyleri boşaltılan üniversite çağındaki öğrencilere ve ölenlerin çocuklarına yüksek öğrenimleri süresince Devletçe karşılıksız burs verilir” hükmü kapsamında olanlaraÖncelik belgesinin mülki amir (illerde Vali, ilçelerde Kaymakam) imzalı olması gerekir.
82014-2015 öğretim yılında Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığınca belirlenen her öğrenim dalındaki ham puan bazında ilk 100’ e giren öğrencilerÖSYM den teyit edilmektedir.
92014-2015 öğretim yılında yükseköğrenim öğrencisi olarak Kurumumuza başvuran ve 13.05.2014 tarihinde Manisa Soma maden ocağında meydana gelen kaza nedeniyle babası vefat eden öğrencilerT.C. İçişleri Bakanlığı MERNİS sisteminden teyit edilmektedir.
DİKEY veya YATAY GEÇİŞ YAPAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE
İki yıllık bir yükseköğretim programından yıl kaybı olmadan mezun olup, ara vermeden dikey geçiş sınavı (DGS) ile lisans programına kayıt yaptıran öğrencilerden ön lisans eğitimlerinde Kurumumuzdan burs/kredi almış olanlar 2014–2015 öğretim yılında lisans programında kayıtlı olduklarını gösterir öğrenci belgesini Kurumumuza göndermeleri halinde öğrenim kredilerinin nakli yapılıp kredi ödemeleri devam ettirilecektir. Bu durumda olan öğrencilerin yeniden başvuru yapmalarına gerek yoktur.
Ancak; İki yıllık bir yükseköğretim programı süresince Kurumumuzdan burs ve öğrenim kredisi almayan ve öğrenimlerine ara vermeden dikey geçiş sınavı sonucu 2014–2015 öğretim yılında lisans programının 3. sınıfına başlayan öğrenciler burs, diğer öğrenciler de öğrenim kredisine başvuruda bulunabilirler.
Dikey geçiş yapan öğrenciler okula giriş yılı olarak mezun oldukları ön lisans programına kayıt yaptırdıkları tarihi, yatay geçiş yapan öğrenciler ise ayrıldıkları okula kayıt yaptırdıkları tarihi yazacaklardır.
BAŞVURU SIRASINDA DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR
Burs ve öğrenim kredisi başvurusunda bulunan öğrencilerin beyanlarının doğruluğu, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu tarafından Kamu kurum ve kuruluşlar nezdinde araştırılacaktır. Beyanlarınızın doğru olmadığının tespit edilmesi halinde burs veya öğrenim kredisi hakkınız iptal edilecektir.
  • İnteraktif başvurunuzu yaparken her alanı dikkatlice inceleyiniz,
  • Hatalı, eksik bildirim, gerçeğe aykırı beyan; burs/öğrenim kredisi almanızı engeller.
  • Kimliğiniz ile ilgili bilgileri, mutlaka nüfus cüzdanınıza bakarak cevaplayınız.
  • Bekar öğrenciler anne ve/veya babasına (evli öğrenciler ise kendilerine ve/veya eşlerine) ait aylık net gelirini tam ve doğru olarak yazınız.
  • Burs ve öğrenim kredisi almaya hak kazanan öğrencilere ait bilgiler www.kyk.gov.tr internet adresinden öğrenilebilecektir. Ayrıca adrese herhangi bir tebligat yapılmayacaktır.
  • Başvuruda bulunduktan sonra gerekmesi halinde, başvuru bitim tarihine kadar bilgilerinizde güncelleme yapabilirsiniz.
YURT İÇİ KREDİ VE BURS Başvurusu İçin TIKLAYINIZ
YURT İÇİ KREDİ VE BURS İLE İLGİLİ BİLGİ ALMAK İÇİN
YURT İÇİ ÜNİVERSİTELERİ BURS VE ÖĞRENİM KREDİSİ BAŞVURU SORUNLARINIZ İÇİN AŞAĞIDA YAZILI TEFONLARI ARAYABİLİRSİNİZ.
T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı;Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü
Kredi Dairesi Başkanlığı
Söğütözü Mah. 2176 Sokak NO:25 ÇANKAYA/ANKARA
Santral: 0 (312) 551 60 00(20 Hat)
Çağrı Merkezi: 4441961
DİKKAT :
  • T.C. Kimlik Numaram ile beyan ettiğim bilgilerin sorgulanmasını,
  • Başvuru bilgilerimin adıma banka hesabı açılması için ilgili banka ile paylaşılmasını,
  • Başvuru sonrasında Türkiye Cumhuriyeti kimlik numaramın, üniversite ve bölüm bilgilerimin ilgili banka ile paylaşılmasını,
Read more…

30 Ekim 2014 Güncel Altın Fiyatları ve Yorumları

21:06 |



Altın fiyatlarındaki hareketlilik hız kesmeksizin devam ediyor.Altın düşecek mi? Altın çıkacak mı? Hepsi ve daha fazlasını günlük altın fiyatlarını takip ederek öğrenebilir ve iyi yatırımlar yapabilirsiniz.İşte güncel altın fiyatları....

Güncel Altın Fiyatları

                                Alış             Satış

Gr. Altın               88.34           88.43
Çeyrek Altın        140.10          148.17
Yarım Altın         282.03          297.52
Tam Altın            585.00          600.00



Read more…

Kaderimin Yazildiği Gün 4. Bölüm Fragmani İzle 4 Kasim 2014

17:50 |
kaderimin yazıldığı gün 4. bölüm fragmanı izle, kaderimin yazıldığı gün yeni bölüm fragmanı izle, kaderimin yazıldığı gün son bölüm fragmanı izle, kaderimin yazıldığı gün son bölüm izle


kaderimin yazıldığı gün 4. bölüm fragmanı izle, kaderimin yazıldığı gün yeni bölüm fragmanı izle, kaderimin yazıldığı gün son bölüm fragmanı izle, kaderimin yazıldığı gün son bölüm izle



Kaderimin yazıldığı gün dizisi Star Tv ekranlarının yeni dizilerinden biri olup bünyesinde bir çok başarılı oyuncuyu barındırıyor.Dizinin her geçen gün izleyen kitlesi daha da artıyor.Daha yayımlanmaya başlamadan önce kendisinden çok söz ettiren bir dizi.Dizi her hafta Salı akşamalrı Star TV ekranlarında yeni bölümleriyle...

Kaderimin Yazıldığı Gün 4. Bölüm Fragmanı İzle

Read more…

30 Ekim 2014 YGS Zaman Denemesi ve Cevap Anahtari İndir

17:41 |
ygs zaman denmesi indir, 30 ekim 2014 ygs zaman denemesi indir, 30 ekim ygs zaman denemesi indir, ygs zaman denemsi, 30 ekim ygs zaman denemesi, 30 ekim ygs zaman denemesi ve cevap anahtarı indir,


ygs zaman denmesi indir, 30 ekim 2014 ygs zaman denemesi indir, 30 ekim ygs zaman denemesi indir, ygs zaman denemsi, 30 ekim ygs zaman denemesi, 30 ekim ygs zaman denemesi ve cevap anahtarı indir,


Üniversiteye Hazırlkanan Adaylarımız için günlük olarak sitemizde YGS Zaman denemeleri ve cevap anahtarlarının linkini paylaşıyoruz sizde indirip rahatlıkla YGS Zaman denemelerini günlük olarak çözebilir farklı saoru stillerine kendiniz hazırlayabilirsiniz...

30 Ekim 2014 YGS Zaman Denemesi İndir >>>

Read more…

Kelly Brook Takvim İçin Seksi Pozlar

17:13 |


kelly brook, kelly brook seksi pozlar, kelly brook +18 pozlar, kelly brook fotoğrafları, kelly brook takvim fotoğrafları, kelly brook takvimi, kelly brook takvim fotoğrafları 2015,



kelly brook, kelly brook seksi pozlar, kelly brook +18 pozlar, kelly brook fotoğrafları, kelly brook takvim fotoğrafları, kelly brook takvimi, kelly brook takvim fotoğrafları 2015,


Ünlü oyuncu ve model olan Kelly Brook her yıl olduğu gibi yine takvim için kameralar karşısına geçti.şov dünyasının en seksi kadını olarak bilinen Kelly brook 12 pozdan olaşan takvim çekimlerini tammalandı.Takvim  ilerleyen günlerde satışa çıkarılacak.İşte o takvimdeki pozlar.

Kelly Brook Takvim Pozları





































































Read more…

En Güzel Alyans Modelleri 2014 - 2015

16:57 |


alyans modelleri, en güzel alyans modelleri, 2014 alyans modelleri, 2015 alyans modelleri, en güzel alyans modelleri 2014, en çok satan alyans modelleri 2014, en fazla tutulan alyans modelleri 2014,


alyans modelleri, en güzel alyans modelleri, 2014 alyans modelleri, 2015 alyans modelleri, en güzel alyans modelleri 2014, en çok satan alyans modelleri 2014, en fazla tutulan alyans modelleri 2014,



Yeni evlenecek olan çiftlerimiz için 2014 sezonunda en fazla satan alyans modellerini derledik.Bu modellerin 2015 sezonunda da büyük ilgi duyulacak modeller olduğu söylenmektedir.Aşağıdan bu muhteşem güzellikteki alyansları inceleyebilirsiniz...


En çok Satan Alyans Modelleri
















































































Read more…

Bayan Örgü Atkı Modelleri 2014 - 2015

16:48 |


bayan örgü atkı modelleri, en güzel bayan örgü atkı modelleri, bayan örgü atkı modelleri 2014, bayan örgü atkı modelleri 2015, en beğenilen bayan örgü atkı modelleri 2015,


bayan örgü atkı modelleri, en güzel bayan örgü atkı modelleri, bayan örgü atkı modelleri 2014, bayan örgü atkı modelleri 2015, en beğenilen bayan örgü atkı modelleri 2015,



2014 - 2015 kış sezonuna girerken siz byanlar için en güzel olan ve en çok rağbet gören örgü atkı modellerini derlkedik.Aşağıdan dilediğiniz örgü atkıları inceleyebilirsiniz.Hatta kendiniz örmek istiyorsanız da resimleri yakınlaştırarak işlemelerine yakından göz atabilirsiniz....

Bayan Örgü Atkı Modelleri



































r

Read more…

En Beğenilen 2014 Eşarp Modelleri

16:41 |

en güzel eşarp modelleri, en çok tutulan eşarp modelleri, 2014 eşarp modelleri, 2015 eşarp modelleri, 2014'de en fazla satılan eşarp modelleri, en fazla satılan eşarp modelleri 2014

,

en güzel eşarp modelleri, en çok tutulan eşarp modelleri, 2014 eşarp modelleri, 2015 eşarp modelleri, 2014'de en fazla satılan eşarp modelleri, en fazla satılan eşarp modelleri 2014



Türbanlı bayanlarımız için 2014 yılının en beğenilen en çok satan ve en çok rağbet gören eşarp modellerini derledik.Aşağıdan 2014 yılında hangi modeller en fazla tutulmuş görebilirsiniz...

2014 Yılının En Beğenilen Eşarp Modelleri

                                           







































Read more…